Desavanja na farmi danas (Video)

Štampa
PDF

Jelena ne sme da spava sama u kući za gazdu. Farmeri su se veselili zbog Batine slave, ali "neki" i dalje gunđaju zbog novog ukućanina...

Marjanov bes zbog novog farmera Bokija 13 ne jenjava. U ponedeljak preko dana, ostali farmeri pokušavali su da ga smire (bez tableta, doduše), ali uzalud. Najupornija je bila Eva.

"Shvatite seksualno opredeljenje, meni je to sve svejedno, pa moj otac je bio homoseksualac, to je kao rasa ili pol", pokušavala je glumica u štali da ubedi Marjana, koji se nije dao.

"Otac Vam je bio homoseksualac - niko nije savršen! Niste Vi, gospođo, došli ovde na pederbal. Ja sam zaostala, ruralna, žvalava seljačina, mene to vređa", kategorično je komentarisao Marjan dok je poslovao oko koza.

Nova gazdarica Jelena dobila je prve zadatke od Zadruge i Proke. Trebalo bi da farmeri prošire prostor za živinu, srede "stan za koze", ali i da konačno privedu kraju radove na raščišćavanju đubreta i sređivanju dvorišta.

Uveče je bilo vreme za proslavu, pošto su farmeri dobili hranu i piće za obeležavanje Batine slave Mitrovdana "kako valja". Posle lomljenja kolača i paljenja sveće, počela je žurka. Najveseliji su bili Katarina, Vendi i Ekrem, dok je Jelena postajala sve nervoznija kako se primicao čas odlaska na spavanje. Boki je iskoristio priliku da igra sa Ekremom uz pesmu "Gola", ali i malo "uhvati u mašinu" Cobeta, a kasnije i Batu.Gazdarica je pokušala da spava sama u gazdinoj kući, ali ju je sablasna samoća toliko uplašila da je počela da plače i doziva mamu. Omakla joj se i pokoja psovka, pa je na kraju ustala i otišla nazad u kuću.

"Tamo mi je kao u mrtvačkom sanduku", požalila se ostalima, i sela sa njima u nadi da će joj se "dovoljno prispavati da ode".. Bane i Cobe su joj odmah džentlmenski predložili da se vrati i spava sa njima, ukoliko se bude plašila tokom noći.


Desavanja na farmi danas (Video)
eXTReMe Tracker